Hits

Maid for Love

Maid for Love (The McCarthys of Gansett Island #1)
de Marie Force

citit - 02.I.2012 - 03.I.2012






Hmm...A fost plină de clişee, dar mi-a făcut plăcere să o citesc. M-a emoţionat în unele momente, dar am putut ghici ce se va întâmpla şi nu a fost tipul de carte care să te surprindă prin întâmplările din firul epic. 


Maddie Chester, zisă Mattress Chester din cauza unor zvonuri din liceu intenţionat răspândite de unul dintre foştii ei iubiţi, cu care nu a dorit să se culce, este grav rănită din pricina lui Mac McCarthy. El nu se asigură atunci când traversează, iar Maddie, pe bicicletă, îl loveşte, deşi ea este rănită mai rău. Mac se simte responsabil şi îi promite că o să aibă grijă de ea şi de copilul ei de nouă luni, Thomas, în acelaşi timp ţinându-i loc la slujba acesteia, menajeră la hotelul McCarthy. El se mută la Maddie acasă şi între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste, ameninţată de familia McCarthy, sora lui Maddie, Tiffany, dar şi de promisiunea femeii de 30 de ani de a nu mai fi călcată în picioare şi dezamăgită de niciun bărbat, vreodată. 




Maddie - am iubit-o şi mi-a displăcut în acelaşi timp. Este foarte sensibilă în legătură cu sânii ei, prea mari şi mereu ascunşi în bluze largi. Deoarece s-a dezvoltat la o vârstă fragedă, bărbaţii nu au fost atraşi de personalitatea sau de restul corpului ei, ci doar de ceea ce era în faţă, sânii. La istoria ei dramatică se adaugă şi mama ei, acum în închisoare deoarece a fost reclamată de mama lui Mac pentru nişte chitanţe greşite la hotel şi, de asemenea, tatăl ei şi-a părăsit familia atunci când ea avea doar cinci ani. A fost dezamăgită de persoanele de sex masculin pe tot parcursul vieţii şi s-a culcat doar de două ori, cu acelaşi bărbat, care a lăsat-o însărcinată, a minţit-o şi apoi, a plecat. Ea este retrasă, săracă şi urăşte pe toţi McCarthy, mai ales din cauză că Evan, unul dintre fraţii lui Mac, a fost implicat în zvonurile care i-au distrus viaţa. 




Dar Mac se dovedeşte a fi diferit. Este responsabil, iubitor, grijuliu cu Thomas şi ea, nu ascultă părerile celorlalţi şi de mama lui, care este complet convinsă că Maddie nu este destul de bună pentru fiul ei. Mac o iubeşte pe Maddie cu totă fiinţa lui şi face orice este posibil pentru a-i restaura imaginea, chiar dacă este posibil să piardă chiar persoana căreia îi face acest serviciu. 




La sfârşit, îmi venea să o strâng de gât pe Maddie. Recunosc că este înfricoşată de a fi iar părăsită şi dezamăgită, dar ea ştia pe adevăratul Mac şi că el nu ar fi putut să o rănească intenţionat, dar ea nu, nu şi nu, că a minţit-o şi că nu poate avea o relaţie cu el din această cauză. 




Iar Linda m-a surprins. Cred că schimbarea ei a fost prea bruscă faţă de personalitatea ei de dinainte, deşi stiu că a făcut ceea ce credea ea că este cel mai bine pentru fiul său. 




Joe...cel mai bun prieten al lui Mac... mi-ar place să-i citesc şi lui povestea, cred că o să rămână cu Janey, sora mai mică a lui Mac, pe care a iubit-o de foarte mult timp. 




A fost o lectură plăcută, perfectă pentru vacanţă , te transpune în lumea aceea, pe insula mică plină de amintiri şi, în final, te lasă cu un zâmbet pe faţă. C:

0 Comments:

Post a Comment